KookJij

Iberico varkensmedaillon en gemarineerde kerstomaten met Piment d’Espelette en laurier

Serveer hierbij wat overheerlijke zelf gebakken patatten!
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Iberico varkensmedaillon en gemarineerde kerstomaten met Piment d’Espelette en laurier te bereiden

  1. Hak de look fijn. Giet de olie in een diepe schaal. Voeg er de look, de piment d’Espelette, de laurierblaadjes, de witte wijn en zout aan toe.
  2. Marineer de varkensmedaillons en de tomaten 30 minuten in deze marinade.
  3. Leg de medaillons op de rooster van de barbecue en bak ze 6 min. aan elke kant en doe regelmatig met een borstel wat marinade op het vlees. Leg de kerstomaten op de rooster als je het vlees omgedraaid hebt. Neem het vlees van de barbecue, verpak het in aluminiumfolie en laat het 5 min. Rusten voordat je het opdient.
  4. Dien op met enkele blaadjes groene sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst