Recept
« Terug naar recepten
Iberico varkensmedaillon en gemarineerde kerstomaten met Piment d’Espelette en laurier
PT45M
Iberico varkensmedaillon en gemarineerde kerstomaten met Piment d’Espelette en laurier
Serveer hierbij wat overheerlijke zelf gebakken patatten!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Iberico varkensmedaillon en gemarineerde kerstomaten met Piment d’Espelette en laurier te bereiden
- Hak de look fijn. Giet de olie in een diepe schaal. Voeg er de look, de piment d’Espelette, de laurierblaadjes, de witte wijn en zout aan toe.
- Marineer de varkensmedaillons en de tomaten 30 minuten in deze marinade.
- Leg de medaillons op de rooster van de barbecue en bak ze 6 min. aan elke kant en doe regelmatig met een borstel wat marinade op het vlees. Leg de kerstomaten op de rooster als je het vlees omgedraaid hebt. Neem het vlees van de barbecue, verpak het in aluminiumfolie en laat het 5 min. Rusten voordat je het opdient.
- Dien op met enkele blaadjes groene sla.