Recept
« Terug naar recepten
IJsbergsla met uitjes
PT10M
IJsbergsla met uitjes
Een heerlijk ijsbergsla met uitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Florette
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJsbergsla met uitjes te bereiden
De sla, de jonge uien en de rode ui fijnhakken. De room, het citroensap, de fijngesneden bieslook, peper en zout mengen. Deze bereiding door de sla roeren. De sneden brood roosteren. Deze garneren met de bereiding en hierop enkele stukken tonijn schikken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
whhendriks zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt:
whhendriks zegt: