Recept
« Terug naar recepten
IJsmeloenstokjes
PT10M
IJsmeloenstokjes
Een heerlijk ijsmeloenstokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe IJsmeloenstokjes te bereiden
Vermeng het citroensap met de suiker en een beetje water.
Haal de pitten uit de meloen en steek er met een parisiennelepeltje bolletjes uit (of snijd ze in dobbelsteentjes). Leg ze in het suikermengsel.
Prik de bolletjes, afwisselend van kleur, op stokjes en leg ze naast elkaar op een dienblad. Zet ruim 4 uur in de diepvriezer.
Serveer de ijsmeloenstokjes als dessert.
Haal de pitten uit de meloen en steek er met een parisiennelepeltje bolletjes uit (of snijd ze in dobbelsteentjes). Leg ze in het suikermengsel.
Prik de bolletjes, afwisselend van kleur, op stokjes en leg ze naast elkaar op een dienblad. Zet ruim 4 uur in de diepvriezer.
Serveer de ijsmeloenstokjes als dessert.
SMA zegt: