Recept
« Terug naar recepten
IJspudding met likeur
PT25M
IJspudding met likeur
Een heerlijk ijspudding met likeur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > IJs
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJspudding met likeur te bereiden
In 'n kom eieren met 100 gram suiker in ongeveer 15 minuten dik schuimig kloppen.
In andere kom slagroom bijna stijfkloppen.
Hierdoor eimengsel en Grand Marnier met lepel luchtig doorscheppen.
Overscheppen in (pudding) vorm. In diepvries ongeveer 12 uur vriezen.
In 'n kom 1/8 l slagroom met 1 el suiker stijfkloppen. In spuitzak scheppen. Onderkant van vorm paar tellen in lauw water houden. Bord op vorm leggen. Samen keren. Ijspudding op bord laten glijden. Garneren met toefjes slagroom. Hierop coctailkersjes zetten. Direct opdienen.
In andere kom slagroom bijna stijfkloppen.
Hierdoor eimengsel en Grand Marnier met lepel luchtig doorscheppen.
Overscheppen in (pudding) vorm. In diepvries ongeveer 12 uur vriezen.
In 'n kom 1/8 l slagroom met 1 el suiker stijfkloppen. In spuitzak scheppen. Onderkant van vorm paar tellen in lauw water houden. Bord op vorm leggen. Samen keren. Ijspudding op bord laten glijden. Garneren met toefjes slagroom. Hierop coctailkersjes zetten. Direct opdienen.