Recept
« Terug naar recepten
IJstaart met mokka-schuimpjes en hazelnoten
PT6M
IJstaart met mokka-schuimpjes en hazelnoten
Een heerlijk ijstaart met mokka-schuimpjes en hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
6 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
foldertje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJstaart met mokka-schuimpjes en hazelnoten te bereiden
Slagroom kloppen zonder suiker.
1 zak schuimpjes fijn verkruimelen en luchtig door de slagroom spatelen.
Andere zak schuimpjes grof verkruimelen.
De bodem van de springvorm er mee bedekken.
Slagroommengsel er bovenop.
Zet de springvorm 6 uur in de diepvries.
De hazelnoten gaan er pas op als je het ijs serveert.
1 zak schuimpjes fijn verkruimelen en luchtig door de slagroom spatelen.
Andere zak schuimpjes grof verkruimelen.
De bodem van de springvorm er mee bedekken.
Slagroommengsel er bovenop.
Zet de springvorm 6 uur in de diepvries.
De hazelnoten gaan er pas op als je het ijs serveert.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
lekkerbekske zegt:
LisaLemper zegt: