KookJij

Snelle ijstaart met (rood) fruit (glutenvrij)

Deze supersnelle en supermakkelijke ijstaart maken wij thuis al zolang ik me kan herinneren. De basis is simpel maar het leuke is dat je er talloze varianten op kunt maken al naar gelang de schuimkoekjes die je neemt en wat je er aan toevoegt. Ik heb deze keer bramenjam en verse bramen gebruikt om ik die momenteel meer dan genoeg heb maar je kunt ook, frambozen, aardbeien, bessen of ander (zomer)fruit nemen en neem natuurlijk ook steeds een bijpassende jam.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 101 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Snelle ijstaart met (rood) fruit (glutenvrij) te bereiden

  1. Was het fruit, laat het goed uitlekken en snij het indien nodig in stukjes.
  2. Mix in 1 kom de klop-klop met de melk stijf.
  3. Mix in een andere kom de slagroom stijf (zonder suiker).
  4. Meng deze 2 door elkaar, verkruimel de koekjes erbij en meng alles doorelkaar.
  5. Voeg de jam en het uitgelekte fruit toe en meng dit er goed doorheen.
  6. Doe het bakpapier in een vorm en schep de massa erin, zet het tenminste 6 uur in de diepvries voordat je het aansnijd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst