Recept
« Terug naar recepten
Snelle ijstaart met (rood) fruit (glutenvrij)
PT20M
Snelle ijstaart met (rood) fruit (glutenvrij)
Deze supersnelle en supermakkelijke ijstaart maken wij thuis al zolang ik
me kan herinneren. De basis is simpel maar het leuke is dat je er talloze
varianten op kunt maken al naar gelang de schuimkoekjes die je neemt en
wat je er aan toevoegt. Ik heb deze keer bramenjam en verse bramen
gebruikt om ik die momenteel meer dan genoeg heb maar je kunt ook,
frambozen, aardbeien, bessen of ander (zomer)fruit nemen en neem
natuurlijk ook steeds een bijpassende jam.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
101 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Low Budget
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle ijstaart met (rood) fruit (glutenvrij) te bereiden
- Was het fruit, laat het goed uitlekken en snij het indien nodig in stukjes.
- Mix in 1 kom de klop-klop met de melk stijf.
- Mix in een andere kom de slagroom stijf (zonder suiker).
- Meng deze 2 door elkaar, verkruimel de koekjes erbij en meng alles doorelkaar.
- Voeg de jam en het uitgelekte fruit toe en meng dit er goed doorheen.
- Doe het bakpapier in een vorm en schep de massa erin, zet het tenminste 6 uur in de diepvries voordat je het aansnijd.