Recept
« Terug naar recepten
In ham gerolde asperges met kruidenkaas
PT10M
In ham gerolde asperges met kruidenkaas
Een heerlijk in ham gerolde asperges met kruidenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
John Reeuwijk
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In ham gerolde asperges met kruidenkaas te bereiden
- Schil de asperges en zet ze in ruim water op. Breng het aan de kook, kook ze 5 minuten en laat de asperges afkoelen en verder garen in het kookvocht.
- Leg 2 asperges op een plak ham en smeer de asperges en de rest van de ham in met de kruidenkaas.
- Rol de ham op en zet het vast met cocktailprikkers.
- Smeer de buitenkant van de ham in met olie en grill de asperges ca. 10 minuten op de barbecue. Regelmatig keren.
- Leg 2 asperges op een plak ham en smeer de asperges en de rest van de ham in met de kruidenkaas.
- Rol de ham op en zet het vast met cocktailprikkers.
- Smeer de buitenkant van de ham in met olie en grill de asperges ca. 10 minuten op de barbecue. Regelmatig keren.
spikeysmum zegt: