Recept
« Terug naar recepten
Indiase curry met rundvlees
PT25M
Indiase curry met rundvlees
Dit is lekker en heel makkelijk te bereiden. Ik maak er een frisse salade bij met ijsbergsla en wortelreepjes.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase curry met rundvlees te bereiden
Verhit de wok of de braadpan tot deze goed warm is. Bak in een paar el. wokolie de aardappeltjes en ui gedurende ongeveer 5 minuten. In dezelfde pan (aardappeltjes warm houden in schaal) opnieuw wat wokolie verhitten en de rundvleesreepjes met 2 el rode currypasta wokken. Als het vlees goed gemengd is met de currypasta dan ook weer de aardappels/ui toevoegen. De kokosmelk en de doperwten er door roeren en wanneer het geheel kookt het vuur temperen en het geheel 15 minuten laten sudderen. Eventueel de wok of pan afdekken met deksel of een stuk alu-folie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
desley zegt:
Piet zegt: