Recept
« Terug naar recepten
Indische pittige Andijvie
PT20M
Indische pittige Andijvie
Een heerlijk indische pittige andijvie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Petra Wiggers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische pittige Andijvie te bereiden
Verwarm de olie in de wok en bak hierin de blokjes spek knapperig in, haal ze uit de wok en hou even apart.
De ui, knoflook en pepertje in het achtergebleven vet omscheppend fruiten en dan afblussen met de ketjap en het verkruimelde bouillontablet. Meng er de andijvie door en wok deze mee tot ze begint te slinken en vocht af te geven. Strooi er de uitjes over, proef of er nog iets aan smaakmakers bij moet en zet de wok gezellig op tafel. Selamet Makan!
De ui, knoflook en pepertje in het achtergebleven vet omscheppend fruiten en dan afblussen met de ketjap en het verkruimelde bouillontablet. Meng er de andijvie door en wok deze mee tot ze begint te slinken en vocht af te geven. Strooi er de uitjes over, proef of er nog iets aan smaakmakers bij moet en zet de wok gezellig op tafel. Selamet Makan!
edelarosa zegt: