Recept
« Terug naar recepten
Indonesische pindabouillon
PT20M
Indonesische pindabouillon
Een heerlijk indonesische pindabouillon recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische pindabouillon te bereiden
Bouillon aan de kook brengen.
Pindakaas,kruiden en sambal toevoegen en met garde kloppen tot pindakaas is opgelost.
Alfalfa toevoegen.
Bouillon over vier koppen verdelen.
Tuinkers afknippen een over bouillon strooien.Je kunt er naar believen wat plakjes banaan insnijden.
Pindakaas,kruiden en sambal toevoegen en met garde kloppen tot pindakaas is opgelost.
Alfalfa toevoegen.
Bouillon over vier koppen verdelen.
Tuinkers afknippen een over bouillon strooien.Je kunt er naar believen wat plakjes banaan insnijden.
wim zegt: