Recept
« Terug naar recepten
Insalata di Capri
PT10M
Insalata di Capri
Een heerlijk insalata di capri recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kookhoek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata di Capri te bereiden
De tomaatjes onderaan insnijden en even in kokend water onderdompelen, daarna onder koud water laten schrikken.
Ze pellen en in fijne schijfjes snijden
De mozzarella ook in fijne schijfjes snijden.
De tomaat en de mozzarella dakpansgewijs op een schotel schikken
Bestrooien met peper en zout en besprenkelen met olijfolie
Daarna met de in stukjes gescheurde ( NIET gesneden) basilicumblaadjes bestrooien.
Ze pellen en in fijne schijfjes snijden
De mozzarella ook in fijne schijfjes snijden.
De tomaat en de mozzarella dakpansgewijs op een schotel schikken
Bestrooien met peper en zout en besprenkelen met olijfolie
Daarna met de in stukjes gescheurde ( NIET gesneden) basilicumblaadjes bestrooien.