Recept
« Terug naar recepten
Insalata di lar- alle con aringa
PT5M
Insalata di lar- alle con aringa
Een heerlijk insalata di lar- alle con aringa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Mario
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata di lar- alle con aringa te bereiden
Snijd iedere haringfilet schuinsweg in drie stukken. Bewaar deze afgedekt in de koelkast.
Kook de vlinderpasta in 21/2 liter gezouten kokend water bijtgaar. Giet de pasta af in een vergiet, spoel ze koud onder stromend water en schud het aanhangende water goed weg. Doe de pasta over in een ruime schaal. Roer er direct de olie en de fijngesneden groene kruiden door. Let erop dat alle pasta goed in aanraking komt met de olie, zodat ze naderhand niet aan elkaar kunnen plakken. Breng ze op smaak met zout en peper.
Bewaar de vlinderpasta afgedekt in de koelkast.
Kook de vlinderpasta in 21/2 liter gezouten kokend water bijtgaar. Giet de pasta af in een vergiet, spoel ze koud onder stromend water en schud het aanhangende water goed weg. Doe de pasta over in een ruime schaal. Roer er direct de olie en de fijngesneden groene kruiden door. Let erop dat alle pasta goed in aanraking komt met de olie, zodat ze naderhand niet aan elkaar kunnen plakken. Breng ze op smaak met zout en peper.
Bewaar de vlinderpasta afgedekt in de koelkast.
bertal zegt:
Ook simpel kan lekker zijn.
succes met het koken.:);)
m.v.g. Bert Allers