Recept
« Terug naar recepten
Italiaans aardbeiendessert
PT20M
Italiaans aardbeiendessert
Een heerlijk italiaans aardbeiendessert recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
695 kCal energie
19 Gram eiwit
40 Gram vet
66 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
40 Gram vet
66 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
tips
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaans aardbeiendessert te bereiden
•Klop de slagroom stijf met 40g basterdsuiker.•Klop de mascarpone los en spatel de slagroom erdoor.•Meng 1,5dl sinaasappelsap met de creme de cassis en doop de helft van de lange vingers erin. Bedek hiermee de bodem van de schaal.•Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de lange vingers in de schaal en bestrooi met een dun laagje cacaopoeder.Herhaal deze laag eenmaal en laat de tiramisu in koelkast in ca. 2 uur opstijven.•Maak de aardbeien schoon en pureer ze met 20g basterdsuiker en 1dl sinaasappelsap.•Serveer het aardbeiendessert in stukken met de aardbeiensaus.
misschicken zegt:
Alvast bedankt