Recept
« Terug naar recepten
Italiaans kiphapje met tomaat
PT20M
Italiaans kiphapje met tomaat
Een heerlijk italiaans kiphapje met tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Italiaans kiphapje met tomaat te bereiden
Snijd de kipfilet in 12 gelijke stukjes. Breng de bouillon aan de kook. Kook hierin de kip 5 a 10 minuten tot de kip gaar is.
Laat de kip uitlekken en afkoelen.
Snijd de plakjes ham in de lengte doormidden. Was de tomaten en snijd ze in 12 plakjes. Beleg de stukjes kip met een basilicumblaadje en een schepje tapenade.
Vouw er de plakjes kaas om en vervolgens een plakje rauwe ham.
Serveer de hapjes op een schijfje tomaat.
Laat de kip uitlekken en afkoelen.
Snijd de plakjes ham in de lengte doormidden. Was de tomaten en snijd ze in 12 plakjes. Beleg de stukjes kip met een basilicumblaadje en een schepje tapenade.
Vouw er de plakjes kaas om en vervolgens een plakje rauwe ham.
Serveer de hapjes op een schijfje tomaat.