Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse citroenpasta
PT25M
Italiaanse citroenpasta
Een heerlijk italiaanse citroenpasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
845 kCal energie
28 Gram eiwit
52 Gram vet
65 Gram koolhydraten
28 Gram eiwit
52 Gram vet
65 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 6 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse citroenpasta te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Breng de slagroom in een steelpan met de knoflook en het citroenrasp tegen de kook aan.
Laat de slagroom op laag vuur 8 minuten trekken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette in 4 minuten beetgaar.
Voeg de worst toe en verwarm 1 minuut.
Giet de pasta af.
Schep de pasta met de citroenroom door de courgette.
Breng op smaak met peper en zout en citroensap.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Breng de slagroom in een steelpan met de knoflook en het citroenrasp tegen de kook aan.
Laat de slagroom op laag vuur 8 minuten trekken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette in 4 minuten beetgaar.
Voeg de worst toe en verwarm 1 minuut.
Giet de pasta af.
Schep de pasta met de citroenroom door de courgette.
Breng op smaak met peper en zout en citroensap.