Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse gebakken patatjes met prosciutto
PT30M
Italiaanse gebakken patatjes met prosciutto
Heerlijke patatjes met italiaanse kruiden en rauwe ham.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse gebakken patatjes met prosciutto te bereiden
- Bak de reepjes prosciutto knapperig in een klein scheutje olijfolie.
- Haal ze uit de pan en aat ze uitlekken op keukenpapier.
- Bak in het overgebleven vet de aardappelschijfjes bruin en gaar . Breng ze op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden. Roer alles goed door en voeg de reepjes prosciutto toe. Eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Vandaag gemaakt en geserveerd met een varkenshaasje en gekookte worteltjes.