Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse groentesoep (minestrone)
PT45M
Italiaanse groentesoep (minestrone)
Een heerlijk italiaanse groentesoep (minestrone) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse groentesoep (minestrone) te bereiden
Bloemkool en broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen en wassen.Wortelen in plakjes en knolselderij in blokjes snijden.Uien schillen en in ringen snijden.Tomaten ontvellen (even blancheren en in koud water dombellen),ontpitten en in partjes snijden.Knoflook schillen en met wat zout vermengen.Olijfolie verhitten en de groente erin bakken,knoflook toevoegen,vleesbouilon er bij gieten en met peper op smaak brengen.De groentesoep ca.20 min.op een laag vuurtje zachtjes laten koken.Voor het opdienen nog een keer met peper en zout op smaak brengen.
oitjur zegt: