KookJij

Italiaanse kerstster

Een heerlijk italiaanse kerstster recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse kerstster te bereiden

Snijd de plakjes bladerdeeg in stervorm. Bestrijk ze met ei en strooi er amandelschaafsel overheen. Bak deze 15 tot 20 minuten op 200 graden in de oven.
Snijd de tomaat, mozzarella en artisjokharten en breng ze op smaak met peper, zout olijfolie en citroensap.
Leg op elk bord een ster en schep de sallade er bovenop. Plaats er dan een plakje ham en als laatste wat rucola op. Om het geheel af te maken leg je er een tweede ster bovenop het geheel. Garneer met een zeefje er wat poedersuiker over en basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst