Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse rijsttaart
PT60M
Italiaanse rijsttaart
Een heerlijk italiaanse rijsttaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse rijsttaart te bereiden
Kook de rijst beetgaar in 1 liter melk. Verwarm de oven voor op 150°C. Vermeng alle ingrediënten, behalve de poedersuiker in 150 ml melk. Giet het geheel in een pan en laat een paar minuten koken. Roer er nu de rijst door en voeg er nog wat melk aan toe wanneer het mengsel te droog wordt.
Vet een ronde taartvorm in met boter en schep er de bereiding in. Zet 1 uur in de oven.
Vet een ronde taartvorm in met boter en schep er de bereiding in. Zet 1 uur in de oven.
fijnproever zegt: