Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse rundvleesstoofpot
PT180M
Italiaanse rundvleesstoofpot
Een heerlijk italiaanse rundvleesstoofpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ilse bolhaar
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
490 kCal energie
49 Gram eiwit
26 Gram vet
7 Gram koolhydraten
49 Gram eiwit
26 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse rundvleesstoofpot te bereiden
Pel de ui en de knoflook. Maak de wortel en de bleekselderij schoon en hak ze met de ui en de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de spekreepjes en de fijngehakte groente toe en bak alles nog ± 4 min. Voeg de champignons toe en bak ze ± 3 min mee. Schep de tomatenpuree erdoor en verwarm alles nog even. Schenk langs de rand van de pan de bouillon en de wijn erbij en voeg de Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak toe. Breng het gerecht langzaam aan de kook en stoof het vlees in ± 2,5 uur zachtjes gaar.