Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse salade
PT20M
Italiaanse salade
Een heerlijk italiaanse salade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
55
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse salade te bereiden
Kook de boontjes 7 min. in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de uitgelekte boontjes met de ui, de tomaten, de olijven en de dressing door elkaar. Verdeel de sla erover.
Schep de sla vlak voor het serveren erdoor. Lekker met foccaciabrood en puntjes gorgonzola of roquefort.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de uitgelekte boontjes met de ui, de tomaten, de olijven en de dressing door elkaar. Verdeel de sla erover.
Schep de sla vlak voor het serveren erdoor. Lekker met foccaciabrood en puntjes gorgonzola of roquefort.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
sandra zegt:
maar ik zoek een voorgerecht, voor bij gorgonzola-pasta, en dit lijkt me niet heel erg geschikt, maar ik ga zeker een andere keer maken!;)
Jannette Grotenbreg zegt: