Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse saucijzenbroodjes
PT45M
Italiaanse saucijzenbroodjes
Een heerlijk italiaanse saucijzenbroodjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10st personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
janneke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse saucijzenbroodjes te bereiden
Wel het zakje mix 10 minuten met de voorgeschreven hoeveelheid heet water. Snipper de ui en voeg dat toe aan het mengsel. Breng het aan de kook en laat 10 minuten sudderen totdat bijna alle water is verdampt (let op aanbranden). Af laten koelen.
Week het ontkorste brood in de melk (alle melk moet opgenomen worden) en wrijf het fijn. Voeg het gehakt toe en het macaronimix-mengsel.
Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C). Laat het bladerdeeg iets ontdooien.
Verdeel het gehakt in 10 stukken. Maak er rolletjes van die even lang zijn als het bladerdeeg en leg ze op de bladerdeegplakken. Vouw het bladerdeeg plat dicht . Insmeren met wat melk en op een ingevette bakplaat leggen. Bak de broodjes 25 minuten.
Snij voor de kleine saucijzenbroodjes de bladerdeeg middendoor en deel elk 1/10 stukje gehakt nog eens in 2. Leg een rolletje gehakt op elk stukje bladerdeeg en vouw het rolletje plat dicht . Snij elk rolletje in vieren. Insmeren met melk en 18-20 minuten bakken .
Week het ontkorste brood in de melk (alle melk moet opgenomen worden) en wrijf het fijn. Voeg het gehakt toe en het macaronimix-mengsel.
Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C). Laat het bladerdeeg iets ontdooien.
Verdeel het gehakt in 10 stukken. Maak er rolletjes van die even lang zijn als het bladerdeeg en leg ze op de bladerdeegplakken. Vouw het bladerdeeg plat dicht . Insmeren met wat melk en op een ingevette bakplaat leggen. Bak de broodjes 25 minuten.
Snij voor de kleine saucijzenbroodjes de bladerdeeg middendoor en deel elk 1/10 stukje gehakt nog eens in 2. Leg een rolletje gehakt op elk stukje bladerdeeg en vouw het rolletje plat dicht . Snij elk rolletje in vieren. Insmeren met melk en 18-20 minuten bakken .