Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse tomatenroomsoep
PT30M
Italiaanse tomatenroomsoep
Een heerlijk italiaanse tomatenroomsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Coremans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse tomatenroomsoep te bereiden
Doe eigenlijk alles in de pan (op de bouillonblokjes na)
verwarm alles en met de staafmixer fijnmalen.
als de soep warm is nog 4 bouillonblokjes erdoor doen,
op laag vuur zetten en af en toe roeren,totdat de
bouillonblokjes zijn gesmolten.
verwarm alles en met de staafmixer fijnmalen.
als de soep warm is nog 4 bouillonblokjes erdoor doen,
op laag vuur zetten en af en toe roeren,totdat de
bouillonblokjes zijn gesmolten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
boursin zegt: