KookJij

Italiaanse tomatensoep

Een heerlijk italiaanse tomatensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse tomatensoep te bereiden

Klop de eieren met een garde los met zout en peper, verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan met een antiaanbaklaag. Bak het ei op middelhoog vuur tot het geheel gestold is. Draai de omelet om en bak de andere zijde ook lichtbruin. Laat de omelet op een groot bord afkoelen. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan, roerbak de Italiaanse roerbakmix 3-4 minuten op hoog vuur. Schenk nu de gepelde tomaten en de groentebouillon erbij. Breng de soep aan de kook, zodra deze kookt roer je de pasta erdoor. Laat de soep koken tot de pasta gaar is. Breng de soep op smaak met zout en peper. Snijd de omelet doormidden en vervolgens in reepjes. Schep de soep in kommen en doe er een lepeltje pesto en de omeletreepjes in. Geef er ciabattabrood bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

minke

minke zegt:
Sorry dat ik u uitkies terwijl het niet eens over het recept gaat, nou ja... ik heb tomatensoep gemaakt met laurierblad. Nou maak ik het al jaren (oma's recept) maar nu was ik vergeten voor het pureren (staafmixer in de pan) om de laurierblaadjes te verwijderen! Nu heb ik een uur staan vissen omdat ik net even bezig was en het me toen realiseerde maar er zitten denk ik nog wel ienie minie stukjes in. Is laurierblad slecht om binnen te krijgen?
Weet u dat?

mvg
minke
mOno

mOno zegt:
leuk recept;)
en het is ook erg lekker alleen wij hadden 1 zakje groenten gedaan..!!:D wij vonden het anders te GROENTERIG!!!:):)