Recept
« Terug naar recepten
Japanse schotel
PT15M
Japanse schotel
Een heerlijk japanse schotel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Japan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japanse schotel te bereiden
De rijst koken volgen de beschrijving.
Over de kip een beetje zout strooien en braden in weinig vet.
Even voor het eind de Teriyaki saus in de pan over de kip gieten en nog zachtjes mee laten braden op een laag vuur.
Als de rijst nog 10 minuten droog moet staan, de groente wokken en er na 2 minuten wat sojasaus over gieten en mee laten wokken.
Over de kip een beetje zout strooien en braden in weinig vet.
Even voor het eind de Teriyaki saus in de pan over de kip gieten en nog zachtjes mee laten braden op een laag vuur.
Als de rijst nog 10 minuten droog moet staan, de groente wokken en er na 2 minuten wat sojasaus over gieten en mee laten wokken.