Recept
« Terug naar recepten
Kaas aubergineragout
PT40M
Kaas aubergineragout
Een heerlijk kaas aubergineragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas aubergineragout te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine wassen, kroontje verwijderen en in blokjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. Mozzarella, aubergine, kaneel, zout en peper mengen. Mengsel op het midden van 4 deegplakjes scheppen. Resterende deegplakjes erover vouwen en goed dichtdrukken. Pakketjes in midden van oven in ca. 25 minuten goudbruin bakken. Sla mengen met sla complet. Sla over vier borden verdelen. Pakketjes ernaast leggen.
Yoka zegt: