Recept
« Terug naar recepten
Kaas stengels
PT15M
Kaas stengels
Een heerlijk kaas stengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jimmy pronk
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas stengels te bereiden
Snijd de bladerdeeg in reepjes, als je dat hebt gedaan , pak je even een bakje waarin je de ei moet klutsen. Als je de ei heb geklutst moet je de ei uit smeren op de reepjes bladerdeeg. Als laast de geraspe kaas erop en in de oven tot ze goudbruin zijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
thersia zegt:
derbyke zegt:
jimmy zegt: