Recept
« Terug naar recepten
Kaas-ui brood met gehaktbal, komkommer en roomkaas
PT20M
Kaas-ui brood met gehaktbal, komkommer en roomkaas
Een heerlijk kaas-ui brood met gehaktbal, komkommer en roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
M Ruijters
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Uit nood geboren...
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas-ui brood met gehaktbal, komkommer en roomkaas te bereiden
1. Bak het kaas-uien stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verwarm de gehaktballetjes even in de magnetron of in een pannetje.
3. Snij de komkommer in schijfjes met de groenteschaaf (met of zonder schil, naar voorkeur)
4. Nadat het stokbrood afgebakken is, haal het uit de oven en snij het in de lengte open. Vouw het stokbrood open.
5. Smeer een laag room/kruidenkaas op beide helften van het nog warme stokbrood.
6. Leg hierop naar voorkeur de schijfjes komkommer.
7. Snijd de verwarmde gehaktballetjes in schijven, niet te dun of te dik. Leg deze schijven op de komkommer.
8. Vouw het stokbrood dicht en voila, een snelle en lekkere lunchmaaltijd of snack.
2. Verwarm de gehaktballetjes even in de magnetron of in een pannetje.
3. Snij de komkommer in schijfjes met de groenteschaaf (met of zonder schil, naar voorkeur)
4. Nadat het stokbrood afgebakken is, haal het uit de oven en snij het in de lengte open. Vouw het stokbrood open.
5. Smeer een laag room/kruidenkaas op beide helften van het nog warme stokbrood.
6. Leg hierop naar voorkeur de schijfjes komkommer.
7. Snijd de verwarmde gehaktballetjes in schijven, niet te dun of te dik. Leg deze schijven op de komkommer.
8. Vouw het stokbrood dicht en voila, een snelle en lekkere lunchmaaltijd of snack.
Mijn kookverhaal (M Ruijters)
Dit "recept" is een keer uit nood geboren. Ik had even geen inspiratie wat te koken en het was te laat om nog vlees o.i.d. uit te leggen. Dus ben ik maar mijn voorraadkast ingedoken en vond deze ingrediënten; kort daarna was deze combinatie geboren. Ik persoonlijk vond het een erg lekkere lunchmaaltijd of snack. Wel moet ik opmerken dat 1 zo'n stokbrood voor één persoon wat erg veel is....;-)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
grietje56 zegt:
Lees het kookverhaal en opmerking van M en wellicht zal je het begrijpen?
Eet smakelijk :-);)
Ger2 zegt:
Ik ga er van uit dat de recepten die doorgegeven worden ook goed en lekker zijn. Als je dus een recept plaatst om je naam vermeld te zien en de smaak minder belangrijk is vind ik dit geen goed publicatiebord.
grietje56 zegt:
Djw, M.
Willemien uit Canada zegt:
Bedankt voor dit snelle makkelijke recept want makkelijk is het. Wij wonen op een farm en voor tussen de middag is het ideaal, zeker als het koud is zo als nu. Groetjes Willemien:p:p
i.s zegt:
AnnikaT zegt:
M Ruijters aka TheCrow68 zegt:
Ingrid zegt:
thecrow68 zegt:
anita43 zegt: