Recept
« Terug naar recepten
Kaas-uien koekjes
PT20M
Kaas-uien koekjes
Een heerlijk kaas-uien koekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas-uien koekjes te bereiden
-De ui zeer fijn raspen.
-De ui mengen met de kaas en oregano.
-Op een met bakpapier bekleede bakplaat hoopjes maken van ongeveer 2 eetlepels.
-Laat genoeg ruimte tussen de hoopjes.
-Bestrooi met wat paprikapoeder.
-Bak ze in een voorverwarmde oven van 200C voor ongeveer 10 minuutjes, ze moeten gesmolten, maar niet bruin zijn.
-Neem de bakplaat uit de oven en laat de koekjes volledig afkoelen voordat je ze van de bakplaat afneemt.
-De ui mengen met de kaas en oregano.
-Op een met bakpapier bekleede bakplaat hoopjes maken van ongeveer 2 eetlepels.
-Laat genoeg ruimte tussen de hoopjes.
-Bestrooi met wat paprikapoeder.
-Bak ze in een voorverwarmde oven van 200C voor ongeveer 10 minuutjes, ze moeten gesmolten, maar niet bruin zijn.
-Neem de bakplaat uit de oven en laat de koekjes volledig afkoelen voordat je ze van de bakplaat afneemt.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker als tussendoortje of bij pasta gerechten, ofwel op een broodje belegd met ham en selderijsalade.