Ik heb dit stokbrood al diverse malen gemaakt en iedereen die het geproefd heeft is enthousiast.
Je kunt dit natuurlijk ook met oude harde broodjes maken.
Recept
« Terug naar recepten
Kaas-uienstokbrood van oud stokbrood
PT10M
Kaas-uienstokbrood van oud stokbrood
Van oud-Smulweb-lid "ecureuil" kreeg ik een recept om een oud stokbrood weer lekker te maken. Door het stokbrood in de lengte te halveren en te beleggen met ui-ringen en geraspte kaas. Even in de oven en je stokbrood smaakt weer kersvers.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Vroegere Smulweb, Smulweblid ecureuil
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas-uienstokbrood van oud stokbrood te bereiden
- Stokbrood in de lengte doorsnijden,
- Een laagje uienringen erop,
- Flink wat peper uit de molen
- Rijkelijk bestrooien met de geraspte kaas.
- Middenin de oven, onder de grill tot de kaas heerlijk gebakken en het brood weer als
"nieuw" is!