Recept
« Terug naar recepten
Kaasbruchetta met appelstroop
PT15M
Kaasbruchetta met appelstroop
Een heerlijk kaasbruchetta met appelstroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasbruchetta met appelstroop te bereiden
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Korstjes van kaas snijden en kaas in (onregelmatige) plakjes schaven. Sneetjes brood halveren en beleggen met kaas. Op bakplaat leggen, ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Op iedere kaasbruschetta wat appelstroop laten uitvloeien. Heel licht bedruppelen met balsamicoazijn. Stukjes bleekselderij erover verdelen. Bruschetta op schaal leggen.