Recept
« Terug naar recepten
Kaasfondue met bokbier
PT30M
Kaasfondue met bokbier
Een heerlijk kaasfondue met bokbier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasfondue met bokbier te bereiden
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Tomaatjes schoonmaken.
Champignons schoonvegen en grote halveren.
Stokbrood in plakjes snijden.
In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen.
Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken.
Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.
Tomaatjes schoonmaken.
Champignons schoonvegen en grote halveren.
Stokbrood in plakjes snijden.
In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen.
Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken.
Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.