Recept
« Terug naar recepten
Kaasfondue met ham en pesto
PT15M
Kaasfondue met ham en pesto
Een heerlijk kaasfondue met ham en pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasfondue met ham en pesto te bereiden
Broccoli in stukjes snijden, ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in kleine blokjes snijden, in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden.
Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
Lambert zegt: