Recept
« Terug naar recepten
kaassalade
PT20M
kaassalade
Een heerlijk kaassalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
janny van driel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jaren geleden van iemand het recept gekregen.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kaassalade te bereiden
de kipfilet in flinke stukjes gaarkoken in water met het bouillonblokje,als het gaar is in kleinere stukjes snijden(af laten koelen)
de kaas in blokjes snijden ,ananas in stukjes dan alles door elkaar mengen nog wat ananas er door
,
de kaas in blokjes snijden ,ananas in stukjes dan alles door elkaar mengen nog wat ananas er door
,
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
horst zegt:
jannet zegt:
Tania zegt:
De kipbouillon kun je tijdens diezelfde picknick gebruiken. De bouillon zeven, een of twee eetlepels gembersiroop en wat fijngesneden peterselie en bieslook erbij doen. Goed koud laten worden en als voorafje presenteren. (Zo krijg je vanzelf zin in de zomer) ;) groetjes, Tania
derbyke zegt: