Ikzelf vind het erg lekker als snack, maar je kunt het ook als bijgerecht serveren.
mmmmmm....
Recept
« Terug naar recepten
Kaasstengels
PT15M
Kaasstengels
Een heerlijk kaasstengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
bobbi oldemans
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
zelf bedacht
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasstengels te bereiden
Leg wat geraspte kaas op het bladerdeegvel en rol het bladerdeegvel in een rolletje en smeer hem in
met olijfolie of zonnebloemolie en doe er daarna nog wat geraspte kaas op en zet het dan in de magnetron, zo'n 10 minuten. Kijk na die tijd of ze al goed zijn anders kun je ze er nog een paar minuten in zetten.
met olijfolie of zonnebloemolie en doe er daarna nog wat geraspte kaas op en zet het dan in de magnetron, zo'n 10 minuten. Kijk na die tijd of ze al goed zijn anders kun je ze er nog een paar minuten in zetten.