Recept
« Terug naar recepten
Kaasstengels.
PT30M
Kaasstengels.
Een heerlijk kaasstengels. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasstengels. te bereiden
Bestrijk plakjes bladerdeeg met het geklutste ei en bestrooi ze met de geraspte kaas. Leg de 5 andere plakken deeg erop en druk ze licht aan. Snijd ze in 1 cm brede repen. Draai de repen vanuit de uiteinden op.
Leg de kaasstengels op een met bakpapier bekleedde bakblik en ze ongeveer gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Leg de kaasstengels op een met bakpapier bekleedde bakblik en ze ongeveer gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.