Recept
« Terug naar recepten
Kaastaart met ham
PT60M
Kaastaart met ham
Een heerlijk kaastaart met ham recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Femke Fennema
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Nieuwsblad van het Noorden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastaart met ham te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Hete lucht ong. 20 graden minder.
Rol het deeg uit, op een licht met bloem bestoven aanrecht, tot een dunne lap en bekleed hiermee een licht ingevette taartvorm. Doorsnede 20 cm.
Roer in de kom de eieren los met de melk.
Voeg de kaas, het zout en de vers gemalen peper toe.
Schenk dit mengsel in de deegbodem.
Bak de kaastaart in ca. 45 min.
Eet smakelijk
Rol het deeg uit, op een licht met bloem bestoven aanrecht, tot een dunne lap en bekleed hiermee een licht ingevette taartvorm. Doorsnede 20 cm.
Roer in de kom de eieren los met de melk.
Voeg de kaas, het zout en de vers gemalen peper toe.
Schenk dit mengsel in de deegbodem.
Bak de kaastaart in ca. 45 min.
Eet smakelijk