Recept
« Terug naar recepten
Kaastapas met zongedroogde tomaten
PT20M
Kaastapas met zongedroogde tomaten
Een heerlijk kaastapas met zongedroogde tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastapas met zongedroogde tomaten te bereiden
Kaas in super kleine blokjes snijden. Gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Vermengen met olie, azijn en kruiden. Even proeven en eventueel nog wat kruiden toevoegen. Paar uurtjes in laten trekken en smullen maar. Lekker op een stukje stokbrood.