KookJij

Kaasuipaprikaknoflookchampignongehakttaart

Pittige hartige taart; lekker met een eenvoudige salade!
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Low Carb - Hoofdgerechten
Bevat per éénpersoons portie: 10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaasuipaprikaknoflookchampignongehakttaart te bereiden

  1. Snijd alle groenten in stukjes en wok deze in wat olijfolie: voeg ook de tijm en de cayennepepere toe: laat het geheel niet gaar worden!
  2. Laat dit afkoelen en klop ondertussen het ei los.
  3. Verwarm de oven tot 200 graden.
  4. Bedek een springvorm met bakpapier of vet de springvorm in.
  5. Snijd de gehaktbal in stukjes.
  6. Hussel het ei, de kaas, de gehaktstukjes en de crème fraîche door het groentenmengsel.
  7. Stort het geheel in de vorm.
  8. 40 minuten in de oven en
  9. blijven controleren: als de bovenkant te bruin wordt, deze afdekken met alufolie.
  10. De taart is klaar als hij redelijk stevig aan voelt!
  11. Smakelijk!

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

Ik had nog een gebraden gehaktbal liggen.
Evengoed is deze taart ook erg lekker (denk ik) met gebakken spekkies en/of chorizo.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Heeee, dat heb ik er niet bij vermeld! Zal het gelijk doen, Fendy!
Dank je wel!
Fendy

Fendy zegt:
Wanneer komt het gehakt er doorheen
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook weer zo'n lekker gerecht om op te slaan! :-)