Ik had nog een gebraden gehaktbal liggen.
Evengoed is deze taart ook erg lekker (denk ik) met gebakken spekkies en/of chorizo.
Recept
« Terug naar recepten
Kaasuipaprikaknoflookchampignongehakttaart
PT60M
Kaasuipaprikaknoflookchampignongehakttaart
Pittige hartige taart; lekker met een eenvoudige salade!
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
10 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasuipaprikaknoflookchampignongehakttaart te bereiden
- Snijd alle groenten in stukjes en wok deze in wat olijfolie: voeg ook de tijm en de cayennepepere toe: laat het geheel niet gaar worden!
- Laat dit afkoelen en klop ondertussen het ei los.
- Verwarm de oven tot 200 graden.
- Bedek een springvorm met bakpapier of vet de springvorm in.
- Snijd de gehaktbal in stukjes.
- Hussel het ei, de kaas, de gehaktstukjes en de crème fraîche door het groentenmengsel.
- Stort het geheel in de vorm.
- 40 minuten in de oven en
- blijven controleren: als de bovenkant te bruin wordt, deze afdekken met alufolie.
- De taart is klaar als hij redelijk stevig aan voelt!
- Smakelijk!
Gea Bruining zegt:
Dank je wel!