Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in papillotte
PT30M
Kabeljauw in papillotte
Een heerlijk kabeljauw in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in papillotte te bereiden
Kruid de visfilets met peper, bestrijk aluminiumfolie met olie, leg op elk stuk een plak ham, daarop fijngesneden champignons, vis, tomatenblokjes en fijngesneden sjalot. Kruid met peper en sluit de papillotte. Zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten en dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Vervang kabeljauwfilet door zalm of andere witte visfilets.