KookJij

Kabeljauw met garnaal en mandarijn

Een heerlijk kabeljauw met garnaal en mandarijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Tania
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met garnaal en mandarijn te bereiden

De oven voorverwarmen op 200 graden.
Wrijf wat olie op het alu-folie of bakpapier. Snijd het mandarijntje doormidden en druppel een beetje sap van een helft op de olie.
Leg daarop twee stukjes kabeljauw. Beetje zout en peper erop naar smaak. Verdeel de garnaaltjes over de twee pakketjes, strooi er wat kappertjes bij en leg er bovenop een plakje van de mandarijn. Nog een beetje olijfolie erbij druppelen en dan het folie of papier goed dicht vouwen. In een ovenschaal leggen. 20 minuutjes in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kooktan

kooktan zegt:
Ik gebruik hiervoor kabeljauwfilet, maar ook met een andere vissoort zoals victoriabaars bijvoorbeeld smullen we hier tot alles op is. :D
W. Bos

W. Bos zegt:
Gebruik je kabeljouwfilet of de ge-hele schoongemaakte vis?