Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met garnaal en mandarijn
PT30M
Kabeljauw met garnaal en mandarijn
Een heerlijk kabeljauw met garnaal en mandarijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met garnaal en mandarijn te bereiden
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Wrijf wat olie op het alu-folie of bakpapier. Snijd het mandarijntje doormidden en druppel een beetje sap van een helft op de olie.
Leg daarop twee stukjes kabeljauw. Beetje zout en peper erop naar smaak. Verdeel de garnaaltjes over de twee pakketjes, strooi er wat kappertjes bij en leg er bovenop een plakje van de mandarijn. Nog een beetje olijfolie erbij druppelen en dan het folie of papier goed dicht vouwen. In een ovenschaal leggen. 20 minuutjes in de oven.
Wrijf wat olie op het alu-folie of bakpapier. Snijd het mandarijntje doormidden en druppel een beetje sap van een helft op de olie.
Leg daarop twee stukjes kabeljauw. Beetje zout en peper erop naar smaak. Verdeel de garnaaltjes over de twee pakketjes, strooi er wat kappertjes bij en leg er bovenop een plakje van de mandarijn. Nog een beetje olijfolie erbij druppelen en dan het folie of papier goed dicht vouwen. In een ovenschaal leggen. 20 minuutjes in de oven.
kooktan zegt: