Recept
« Terug naar recepten
Hapje feestelijk met St. Jacobsvrucht en garnituren
PT15M
Hapje feestelijk met St. Jacobsvrucht en garnituren
Een heerlijk hapje feestelijk met st. jacobsvrucht en garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje feestelijk met St. Jacobsvrucht en garnituren te bereiden
St. Jacobsvruchten droog deppen kruiden en in bloem wentelen. Bak deze krokant gaar aan in een beetje boter.
Boontjes, radijsjes fijn snijden evenzeer het lenteuitje, en witloof in fijne sliertjes snijden. Hou enkele blaadjes aan de kant .
Wok deze groenten krokant aan, kruiden, honing en een madeira toevoegen.
Serveer de groenten op bord, St. Jacobsvrucht erop garneer af met de kaas, witloof, grijze garnalen en mandarijn.
Even onder de grill.
Serveer zeer warm.
Boontjes, radijsjes fijn snijden evenzeer het lenteuitje, en witloof in fijne sliertjes snijden. Hou enkele blaadjes aan de kant .
Wok deze groenten krokant aan, kruiden, honing en een madeira toevoegen.
Serveer de groenten op bord, St. Jacobsvrucht erop garneer af met de kaas, witloof, grijze garnalen en mandarijn.
Even onder de grill.
Serveer zeer warm.