KookJij

Kabeljauw met kerriepanade

Een heerlijk kabeljauw met kerriepanade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie: 545 kCal energie
36 Gram eiwit
27 Gram vet
40 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: AH praktisch en snel
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met kerriepanade te bereiden

- Verwarm de oven voor op 200 gr. of gasovenstand 4.
- Pers de citroen uit.
- Bestrooi de kabeljauw met zout en peper.
- In ovenschaal doen: kabeljauw, citroensap, 2 eetl. water
- Ontdoe het brood van de korstjes en snijd het in kleine blokjes.
- In keukenmachine doen: brood, kaas, ei en kerriepoeder. pureer dit tot een glad mengsel.
- Bestrijk de bovenkant van de kabeljauw met dit kaasmengsel, en laat de vis in het midden van de oven in ca. 15-20 min. gaar worden.

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Lekker met een wortelsalade (wortel, mayo-yoghurt-gemberpoeder-z&p) en aardappelpuree.
Drink er een lekkere witte wijn bij!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Dit lijkt me heerlijk, ik ga het morgen eens proberen. Misschien ook lekker met andere vissoorten?