Lekker met een wortelsalade (wortel, mayo-yoghurt-gemberpoeder-z&p) en aardappelpuree.
Drink er een lekkere witte wijn bij!
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met kerriepanade
PT30M
Kabeljauw met kerriepanade
Een heerlijk kabeljauw met kerriepanade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
545 kCal energie
36 Gram eiwit
27 Gram vet
40 Gram koolhydraten
36 Gram eiwit
27 Gram vet
40 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
AH praktisch en snel
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met kerriepanade te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 gr. of gasovenstand 4.
- Pers de citroen uit.
- Bestrooi de kabeljauw met zout en peper.
- In ovenschaal doen: kabeljauw, citroensap, 2 eetl. water
- Ontdoe het brood van de korstjes en snijd het in kleine blokjes.
- In keukenmachine doen: brood, kaas, ei en kerriepoeder. pureer dit tot een glad mengsel.
- Bestrijk de bovenkant van de kabeljauw met dit kaasmengsel, en laat de vis in het midden van de oven in ca. 15-20 min. gaar worden.
- Pers de citroen uit.
- Bestrooi de kabeljauw met zout en peper.
- In ovenschaal doen: kabeljauw, citroensap, 2 eetl. water
- Ontdoe het brood van de korstjes en snijd het in kleine blokjes.
- In keukenmachine doen: brood, kaas, ei en kerriepoeder. pureer dit tot een glad mengsel.
- Bestrijk de bovenkant van de kabeljauw met dit kaasmengsel, en laat de vis in het midden van de oven in ca. 15-20 min. gaar worden.
AnnikaT zegt: