Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met mozzarella
PT30M
Kabeljauw met mozzarella
Een heerlijk kabeljauw met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met mozzarella te bereiden
Snij de mozzarella en tomaten in dunne schijfjes.
Leg de kabeljauw in een ovenschotel, kruid met peper, overgiet met wat olijfolie en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 20 minuten.
Haal de schotel uit de oven, schik de mozzarella, basilicum en tomaten dakpansgewijze op de vis, kruid met peper, overgiet met olijfolie en zet het geheel terug in de oven (grill) gedurende 5 minuten. Dien op met wilde rijst.
Leg de kabeljauw in een ovenschotel, kruid met peper, overgiet met wat olijfolie en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 20 minuten.
Haal de schotel uit de oven, schik de mozzarella, basilicum en tomaten dakpansgewijze op de vis, kruid met peper, overgiet met olijfolie en zet het geheel terug in de oven (grill) gedurende 5 minuten. Dien op met wilde rijst.