KookJij

Kabeljauw met mozzarella

Een heerlijk kabeljauw met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met mozzarella te bereiden

Snij de mozzarella en tomaten in dunne schijfjes.
Leg de kabeljauw in een ovenschotel, kruid met peper, overgiet met wat olijfolie en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 20 minuten.
Haal de schotel uit de oven, schik de mozzarella, basilicum en tomaten dakpansgewijze op de vis, kruid met peper, overgiet met olijfolie en zet het geheel terug in de oven (grill) gedurende 5 minuten. Dien op met wilde rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst