Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met serranoham en saliejus
PT20M
Kabeljauw met serranoham en saliejus
Een heerlijk kabeljauw met serranoham en saliejus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met serranoham en saliejus te bereiden
Snijd de kabeljauwfilets in mooie mootjes en bestrooi ze peper,zout en bloem.Omwikkel ze met een plak ham en steek die vast met een cocktailprikker.Verhit 40 gr.boter in een koekenpan en bak de vismootjes circa 4 min.om en om.Haal ze uit de pan en houd ze warm onder de aluminiumfolie.Halveer de citroen.Verhit de rest van de boter in de pan en voeg de salieblaadjes toe.Schud ze even om en knijp de twee helften van de citroen erboven uit.Leg de visfilets op de borden en schenk de saliejus erover.