Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met voorjaarsgroenten
PT30M
Kabeljauw met voorjaarsgroenten
Een heerlijk kabeljauw met voorjaarsgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met voorjaarsgroenten te bereiden
Was de venkelknollen, snij de groen eraf en snij ze in tweeën. Haal de boontjes af. Verwarm de olijfolie in een pan. Sauteer de venkel, de boontjes en de erwtjes 3 minuten. Hou de peultjes apart. Schenk 500 ml heet water in de pan en voeg een Knorr Bouillonketeltje Groenten toe. Voeg de dragon toe en breng aan de kook.
Bestrooi de kabeljauw met zout en versgemalen peper. Voeg de vis toe aan de bouillon. Laat de vis 3 minuten aan de ene kant pocheren. Keer om, voeg de peultjes toe en laat nog 5 minuten verder garen.
Verdeel de groenten over de borden. Leg hierop de vis. Lepel er wat bouillon over en garneer met takjes dragon. Serveer met rijst of krielaardappeltjes.
Bestrooi de kabeljauw met zout en versgemalen peper. Voeg de vis toe aan de bouillon. Laat de vis 3 minuten aan de ene kant pocheren. Keer om, voeg de peultjes toe en laat nog 5 minuten verder garen.
Verdeel de groenten over de borden. Leg hierop de vis. Lepel er wat bouillon over en garneer met takjes dragon. Serveer met rijst of krielaardappeltjes.