KookJij

Kabeljauw met witte wijn

Een heerlijk kabeljauw met witte wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met witte wijn te bereiden

Spoel de vis af, dep droog met keukenpapier en besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout. Verdeel de schoongemaakte wortel en knolselder in zeer dunne reepjes of kleine blokjes. Doe de groenten samen met de laurier en witte wijn in de kookpan en laat 5 minuten onder deksel koken, roer de room erdoor, breng de saus op smaak met peper en zout en laat de vis in deze saus pocheren gedurende 8 minuten, draai de vis eenmaal om. Bind de saus eventueel met instant sausbinder. Garneer met basilicumblaadjes en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst