Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met zacht mosterdsausje
PT30M
Kabeljauw met zacht mosterdsausje
Een heerlijk kabeljauw met zacht mosterdsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fijnproever
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met zacht mosterdsausje te bereiden
Pasta beetgaar koken volgens verpakking.
Ondertussen de vis steamen en goed kruiden met de viskruiden.
Witloof, courgette in fijne reepjes snijden en besprenkelen met de uitgeperste limoen. Deze ook kruiden met viskruiden en citroengras.
Groenten even opwokken in de zonnebloemolie en als laatste de gehalveerde tomaatjes toevoegen.
Bereiding van de saus: melk aan de kook brengen, viskruiden en mosterd toevoegen alsook de dille. Laat even opkoken en indien nodig bij binden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Ondertussen de vis steamen en goed kruiden met de viskruiden.
Witloof, courgette in fijne reepjes snijden en besprenkelen met de uitgeperste limoen. Deze ook kruiden met viskruiden en citroengras.
Groenten even opwokken in de zonnebloemolie en als laatste de gehalveerde tomaatjes toevoegen.
Bereiding van de saus: melk aan de kook brengen, viskruiden en mosterd toevoegen alsook de dille. Laat even opkoken en indien nodig bij binden.
Serveer alles zeer warm op bord.
fijnproever zegt: