Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw ovenschotel met prei, tomaat en kaas.
PT60M
Kabeljauw ovenschotel met prei, tomaat en kaas.
Een heerlijk kabeljauw ovenschotel met prei, tomaat en kaas. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
een beetje van een vriendin, een beetje montignac en de rest van me zelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw ovenschotel met prei, tomaat en kaas. te bereiden
Ui en knoflook glazig fruiten in olijfolie.
Kerriepoeder meebakken.
Paprika in blokjes gesneden ook meebakken.
Bekertje crème fraîche meeverwarmen.
Oven voorverwarmen op 200°C.
Ovenschaal invetten met olijfolie.
Preiringetjes op de bodem.
Vis er op: bepeperen en (bezouten).
De prut van ui enz. er over lepelen.
Tomatenplakjes er op.
Kaas er over, 30 minuten in de oven op 200°C.
Kerriepoeder meebakken.
Paprika in blokjes gesneden ook meebakken.
Bekertje crème fraîche meeverwarmen.
Oven voorverwarmen op 200°C.
Ovenschaal invetten met olijfolie.
Preiringetjes op de bodem.
Vis er op: bepeperen en (bezouten).
De prut van ui enz. er over lepelen.
Tomatenplakjes er op.
Kaas er over, 30 minuten in de oven op 200°C.
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Ik vind dit het lekkerst met tagliatelle en een simpel aangemaakt komkommertje.
A van dijk zegt: