Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw uit braadzak
PT30M
Kabeljauw uit braadzak
Een heerlijk kabeljauw uit braadzak recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw uit braadzak te bereiden
Champignons in dikke plakjes – courgette in dikke plakjes en deze in vieren – bosui in ringetjes – broccoli in kleine roosjes. Alles door elkaar mengen met flinke scheut olijfolie en peper en zout en in twee braadzakken scheppen- eventueel bij de liefhebber er in ringen gesneden rode peper toevoegen. De braadzak plat neerleggen en de groenten verspreiden. De kabeljauw in twee stukken verdelen van elk 2 ons en aan 1 zijde bedekken met de curry. Vervolgens deze kant op de groenten leggen en de braadzak dichtbinden.
In een voorverwarmde oven van 190 °C ongeveer 25 min. Voorzichtig openmaken en de vis op een voorverwarmd bord doen en de groenten erop scheppen. Lekker met rijst.
In een voorverwarmde oven van 190 °C ongeveer 25 min. Voorzichtig openmaken en de vis op een voorverwarmd bord doen en de groenten erop scheppen. Lekker met rijst.
Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)
Dit recept kun je van te voren maken - in de koelkast parkeren en s' avonds in de oven afmaken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
camilla zegt:
assy54 zegt:
Je kunt elke curry gebruiken die je lekker vindt. Droge curry aanlengen met wat olie tot het een papje wordt.
Succes ;)
hkortekaas zegt:
Groetjes Hanneke
bafke zegt:
Margriet Van Dijk zegt: